Tervetuloa koirahoito.fi sivuille. Sceletus on latinankielinen vastine luurangolle ja se kuvaa  hoitojamme hyvin. Tarjoamme koirille erilaisia hoitoja ja tuotteita jotka parantavat niiden terveyttä ja hyvinvointia. Meillä on pitkä historia koirien hoidossa ja Sceletukselta saat koulutettua sekä ammattitaitoista palvelua. Sceletuksella on oma hoitotila, joka on suunniteltu koirien hierontapalveluja silmälläpitäen. Varaa aika heti ja kokeile kuinka koirasi saa virkeyttä elämäänsä. Meillä on selkärankaa hoitaa koiraasi.

 
     
 

Yhteystiedot

Sceletus koirahoito
Silvia Sipinen

Vierailuosoite
Ylikoskentie 7,
38670 Kalliala
Puh 040 535 4450

silvia-ät-koirahoito.fi
www.koirahoito.fi

 
 

Hoida koiraasi luonnollisesti

 

Hieronnan vaikutuksia Ihon talirauhasten eritys ja pintaverenkierto paranevat, sekä arpien ja kiinnikkeiden kasvu vähenee. Se lieventää kipua ja särkyä. Aineenvaihdunta verenkierto ja lymfanestekierto  paranevat, jolloin saadaan myös heijastevaikutukset sisäelimiin. Se myös rauhoittaa ja tasapainottaa hermo järjestelmää. Hieronta rentouttaa ja nopeuttaa lihaskudosten palautumista rasituksen jälkeen, sekä  ennalta ehkäisee revähdyksiä. Hoito vähentää rasvakudosta sekä vahvistaa luustoa. 

   

Ravitsemusneuvontaa Koiran terveyden- tilaan vaikuttaa suoranaisesti sen jokapäiväinen ravinto. Oikeanlainen ravinto vahvistaa immuunijärjestelmää ja ennaltaehkäisee terveysongelmia ja tartuntatauteja. Ruoka-annos on energian ja ravintoaineiden kannalta yksilöllisesti koottava koiran tarpeita vastaaavaksi. Ylipaino tai puutteellinen ravinto on koiran terveydelle haitallista ja siksi tarjoamme ravitsemusneuvontaa sekä orgaanisia lisäravinteita. 

   

Lisäravinteet Kasvien lääkitsevät ominaisuudet perustuvat niiden vaikuttaviin aineisiin. Kasvilääkintää voidaan käyttää sairauksien ennaltaehkäisyyn ja terveyden edistämiseen, mutta myös sairauksien hoidossa lääkityksen tukena. Koirille kasvilääkinnästä on saatu paljon apua muun muassa ruuansulatusongelmiin, lihas ja nivelvaivoihin ja iho-ongelmiin. Siksi tarjoamme neuvontaa sekä valmisteita.

 
 

Sceletus koirahoito |  Ylikoskentie 7, 38670 Kalliala
silvia-ät-koirahoito.fi | www.koirahoito.fi | Puh 040 535 4450