Tervetuloa koirahoito.fi sivuille. Sceletus on latinankielinen vastine luurangolle ja se kuvaa  hoitojamme hyvin. Tarjoamme koirille erilaisia hoitoja ja tuotteita jotka parantavat niiden terveyttä ja hyvinvointia. Meillä on pitkä historia koirien hoidossa ja Sceletukselta saat koulutettua sekä ammattitaitoista palvelua. Sceletuksella on oma hoitotila, joka on suunniteltu koirien hierontapalveluja silmälläpitäen. Varaa aika heti ja kokeile kuinka koirasi saa virkeyttä elämäänsä. Meillä on selkärankaa hoitaa koiraasi.

 
 

Tilaa hoitoaika koirallesi

 

Tarkista vapaa aika kalenterista Valitse sopiva päivä kalenterista klikkaamalla haluttua päivää. Varatut ajat päivitetään kalenteriin mahdollisimman nopeasti varauksen jälkeen. Ajat ovat suuntaa antavia ja vahvistamme jokaisen varauksen ajan erikseen asiakkaalle. Palvelemme arkisin kello 9-18 välillä. Viikonloppuisin teemme hoitoja tarvittaessa. Tavallinen hieronta kestää noin tunnin. Ensimmäinen hoitokerta kestää noin puolitoista tuntia, koska silloin tarkistetaan koiran tila, joka vie aina hieman kauemmin aikaa.

   

Lähetä meille pyyntö ajasta Kun olet löytänyt sopivan ajan hoidolle, voit soittaa numeroon 040 535 4450 ja tilata ajan. Emme kuitenkaan voi aina vastata puhelimeen hoitojen aikana, joten voit jättää soittopyynnön puhelinvastaajaan tai lähettää  tekstiviestin, tai lähettää ajanvarauksen sähköpostilla osoitteeseen silvia-ät-koirahoito.fi, tai käyttää oheista ajanvarauslomaketta. Täytä lomakkeen tiedot ja paina lähetä painiketta. Otamme kaikissa tapauksissa yhteyttä ja varmistamme ajanvarauksen sopivuuden.

   

Nimi


Puhelinnumero


Sähköpostiosoite

Hoitoaika Päivä Kuukausi

Olen uusi asiakas     

 
 

Sceletus koirahoito | Ylikoskentie 7, 38670 Kalliala
silvia-ät-koirahoito.fi | www.koirahoito.fi | Puh 040 535 4450 | Adm